Lördag = Kalas

Datum: 2009-01-31 | Tid: 12:00:00

Ligger nu i min underbara säng och har nyss ätit frukost. Ska snart gå till ica och ta ut pengar och kanske ta mig en liten promenad.
När jag kommer hem ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig iordning, för att sedan åka till therese. Där ska vi fira malin som fyller 18 år idag, sen drar vi vidare på fest!
Nej nu får klockan gå lite fortare om den vill xD
//ida

Äntligen fredag

Datum: 2009-01-30 | Tid: 14:55:56

Nu är det äntligen fredag och jag slutar om en halv timme!
Igår var jag och träna det var så himla gött, jag skulle ha kunnat träna hela kvällen om jag ville. Men var ju tvungen att åka hem och packa, åker ju till hagfors idag :D
Imorgon är det FEST kan jag lova, det ska bli så himla kul.
//ida

Torsdag 29/1

Datum: 2009-01-29 | Tid: 13:54:18

Nu sitter jag i skolan och har svenska, vi ska skriva ett referat av en artikel. Det gå inte så bra för mig, men ska försöka göra något av det. Imorgon är det fredag och det innebär att jag åker hem till hagfors :D Längtar så himla mycket till imorgon! Då får jag träffa mamma och mina underbara vänner.
Men på söndag åker jag igen så denna  helgen kommer gå fort och det gillar jag inte. Pappa ska vara snäll och köra ner mig till karlstad, för jag ska ha massa saker med mig ner. Jag åker ju till branäs på tisdag med klassen, vi ska åka kl 06.00 från skolan så jag, miranda och elin måste gå hemma ifrån mig, typ vid kvart över 5 lr något. Fast vi funderar på att åka taxi, vi är ju tre st som ska delar på priset då blir det ju inte så dyrt.
Nu måste jag jobba, ni får ha det så bra.
//ida

Tisdag 27/1

Datum: 2009-01-27 | Tid: 18:45:19

Nu sitter jag hemma hos syster therese, har vart här sen kl 2 för då fick jag gå tidigare från skolan.
För har det där som heter mensen och när jag har det blir jag riktigt dålig, jag fryser,det snurar i huvudet, och jag har hur ont som helst i magen. Nu ska jag börja med p-piller igen för klarar inte av detta :(
Men nu mår jag bättre efter en lång dag av ont i magen. Jag och nisse ska göra klart min hemsida, men det kommer nog ta ett tag för det är ju två bebisar som behöver passas också :)
Hoppas ni läsare har haft en bättre dag än vad jag har haft.
//ida

Måndag 26/1

Datum: 2009-01-26 | Tid: 11:03:09

Nu sitter jag i skolan och äter banan :)
I lördags så var jag och mamma hemma hos min syster maria, vi satt och kolla på tv och så helt plötsligt fick maria ont i magen, Hon gick runt i huset för att få bort smärtorna, men dom ville inte försvina utan det blev bara mer och mer. Hon hade fått krystvärkar så det vara bara att åka in till BB, så jag och mamma fick sova kvar hos maria och passa hannes.
Igår skulle vi ha vart till leklandet men så blev det inte, vi fick åka till BB istället och träffa den söta lilla killen.
 
//ida

Lördag 24/1

Datum: 2009-01-26 | Tid: 09:17:34

I lördags kom denna lilla killen ut i världen :)

Lördag :)

Datum: 2009-01-24 | Tid: 19:48:21

Igår när mamma kom så åkte vi hem till mig, sen gick vi till ica och handlade. När vi kom hem så gjorde vi tjockpannkaka och kollade på tv, men jag orkade inte vara uppe så länge så jag gick och la mig :)
Idag har vi vart till therese, nisse, malte och edvin en sväng, gud så stora dom har blivit.
Nu sitter jag hos min andra syster maria och har lekt lite med hannes, men han gick nyss och la sig.
Imorgon ska jag, mamma, maria och hannes till leklandet på nöjes, det ska bli kul och få leka av sig lite :P haha
Nu ska vi kolla lite tv och äta gott, ni få ha det bra.
//ida

Äntligen fredag :D

Datum: 2009-01-23 | Tid: 15:00:03

Åh snart är kl 4 och då är min mamma i karlstad! Det ska bli så skönt att få träffa henne. Ikväll ska vi göra en tjockpannkaka, kolla på lets dance och äta glass och nötter. Vi ska ha mys :)
Imorgon ska vi hälsa på theresen, nisse, malte och edvin, sen får vi se vad som händer under dagen.
På söndag ska vi till min andra syster och hälsa på henne, om hon inte ligger på bb förstås då får vi åka dit.
Ni får ha en bra dag, för det ska jag ha :D
//ida

Svenska

Datum: 2009-01-22 | Tid: 14:41:58

Nu har jag svenska, vi ska välja ut en bild sen ska vi ha en muntlig presentation om bilden. Man ska prata om bilden i 5min, det kommer inte jag att göra för finns inte så mycket att säga om bilden. Fast jag har inte valt någon bild än.

När ja kommer hem så ska jag bara äta sen iväg och träna gött ska det bli, träna ju inget igår för städade och tvättade hela dagen.
Imorgon kommer min mamma och hälsar på mig, gissa om jag längtar har inte träffat henne på två veckor. Igår kväll försökte jag få tag på min mamma i ungefär 3 timmar, men hon svarade inte så jag blev jätte orolig. Jag började faktiskt att gråta för trodde att det hade hänt henne något :(
Men sen ringde det i min telefon och det var mamma, då började jag gråta ännu mer för jag vart så glad!
Mamma
 JAG ÄLSKAR DIG!

Onsdag 21 januari 09

Datum: 2009-01-21 | Tid: 14:58:55

Hejsan!

Sitter nu i skolan och har programhantering, vi ska skriva ett personligt brev, som ett cv ungefär.
Har även haft matteprov idag, det gick faktiskt bra så hoppas jag får ett G.
När jag kommer hem så ska jag tvätta och även städa för det behövs verkligen, ni vill inte ens komma in i min lägenhet så hemskt ser det ut. Men ska lova att vara lite mer renare av míg och ha lite renare i min lägenhet.
För jag vill ju att ni ska konmma och hälsa på mig :)
Ni får ha en bra dag.
//ida

Engelska

Datum: 2009-01-20 | Tid: 14:59:10

Nu har jag engelska inte så kul men det går. Förra lektionen kolla vi på en film som heter gökboet, och nu ska vi skriva om den filmen. Jag ska skriva en dagbok och vara en person i filmen. kan säga att det går väldigt bra för mig har nästan skrivit en hel sida. 
Efter skolan ska jag med sandra på stan och köpa ett par vantar som hon har hittat på gina. Jag köpte även leginsen igår som ser ut som jeans, jag älskar dom verkligen.
När jag har vart på stan så ska jag åka hem å få mig någon i min mage sen iväg och träna.

//ida

webbdesign

Datum: 2009-01-19 | Tid: 11:27:00

Sitter nu i skolan och har webbdesign och fattar inget, vi ska göra en hemsida men det går inte så bra för mig. usch hatar sånt här. Men tur är att vi slutar om en timme och då ska jag och miranda gå på stan, jag ska köpa mig legins som ser ut som jeans på gina, dom är ju så snygga :)
Efter vi har gått på stan så ska jag hem och äta lite sen iväg och träna gött ska det bli.
Ne nu måste jag jobba annars blir min lärare sur, men ni får ha en bra dag.
//ida

090118

Datum: 2009-01-18 | Tid: 18:27:13

Är fortfarande kvar hos syster jag som skulle hem och städa och tvätta, men det blir de inget med idag. Får ta det imorgon efter träningen. Ska snart kolla på handboll med nisse och får se om therese kollar med oss.
Imorgon är det skolan men har bara en lektion så det gör inte så mycket, så funderar att gå på stan en liten stund. Hoppas att miranda lr sandra kan gå med mig :)
Nu ska jag kolla handboll.
//ida

Söndag

Datum: 2009-01-18 | Tid: 11:18:58

Då var det söndag igen då, inte så kul tycker jag för det betyder att skolan börjar imorgon.
Igår kolla vi på tv hela dagen/kvällen och hade det gött.
Idag ska jag vara kvar hos syster ett tag och hjälpa dom med bebisarna för therese är sjuk, har feber och allt :(
Ikväll när jag kommer hem så ska jag tvätta,städa och handla för har typ inget i min kyl.
Nu ska jag kolla tv, ni får ha en bra dag.
//ida

Therese är bra<3

Datum: 2009-01-17 | Tid: 22:36:13

Gött ska sova hos syster så slipper jag åka till lägenheten :)
Syster du är att för bra<3

saknar

Datum: 2009-01-17 | Tid: 22:12:36

Saknar att ha någon nära :(

syster yster

Datum: 2009-01-17 | Tid: 17:10:00

Hejsan :)
Sitter hemma och syster therese och nisse, nisse bror har nyss vart här och hälsat på. Idag vet jag inte vad det blir, det blir nog mykväll. jag och nisse ska nog kolla på handboll även om jag inte tycker det är så kul så går det att kolla på.
Igår skulle det ha varit fest men så blev det inte så var hemma hos syster och kolla på tv och myste med edvin och malte :)
Nu ska jag mysa lite med bebisarna, ni får ha det så bra.
//ida

Skola

Datum: 2009-01-14 | Tid: 13:52:08

Hejsan.
Sitter nu i skolan och har datakunskap, inte så kul kan ja lova.  Som tur är har jag rast om 20 min gött som det är. Efter skolan ska jag och amanda gå på stan vi ska även till ikea och kolla lite :)
Igår fick jag även igång min tv men har inte dom bästa kanalerna, jag har bara 1,2,4 och 6an och dom hatar jag, men men så är det.
Nu ska jag vara duktig och jobba lite, ni får ha en bra dag.

//ida

Måndag

Datum: 2009-01-12 | Tid: 08:38:11

Nu är kl halv 9 och jag sitter i skolan och har tråkigt. På bussen påväg till karlstad kunde jag inte sova på, blir så himla arg, för nu kommer jag att vara trött hela dagen och det vill jag inte. Har prov idag också som jag inte kommer att klara, jag kommer att få sitta med det i flera timmar :( ushc hatar sånt här!
Gött att man bara har en lektion idag då, men jag ska vara duktig och vara kvar. jag ska göra min hemtenta så den blir klar någon gång.
Idag ska jag börja och träna igen gött ska det bli och så ska jag börja med en diet, fast den är bara i en vecka. Det är en diet dom rensar kroppen.

Ni får ha en bra dag för det ska jag försöka att ha.
//ida

11 januari

Datum: 2009-01-11 | Tid: 17:59:18

Har inte gjort min hemtenta som jag sa att jag skulle göra, men kom på en bra ide jag gör den imöra för har bara en lektion så då kan jag göra den i skolan, för om jag behöver hjälp så är det bara att fråga min lärare :)
Jag är att smart ibland!
Nej nu ska jag ta mig ett varmt bad och bara ha det skönt.
//ida

Söndag

Datum: 2009-01-11 | Tid: 13:42:02

Då är helgen över, hatar att helgen ska gå så fort. Idag måste göra min hemtenta även om jag inte vill :(
Åker till karlstad imöra och kommer inte hem först om två veckor. Jag har även prov imöra i webbdesign som jag inte kommer att klara. Alla som inte vet att hemsidor är uppbyggt på koder och det är dä vi har prov, vi ska göra en hemsida.

Nu ska jag kolla lite tv och sen gör hemtenta.
//ida

mysdag

Datum: 2009-01-11 | Tid: 00:26:58

Gick ner till elin vid typ 4, vi gjorde inte så mkt satt och pratade som vanligt. Vi gjorde varma smörgåsar och sen efter ett tag blev vi lite hungriga igen så då gjorde hon säg gröt och jag varmakoppen.
Typ vid nio kom therese,malin,amanda och hanna vi skulle ha kollat på film och spelat spel, men så blev det inte vi satt och pratade i två timmar och åt glass :)
Hade väldigt trevligt.

Nu ska jag kolla film sen sova så säger natti natti :)

//ida

Hemma

Datum: 2009-01-09 | Tid: 22:40:02

Hej sorry om jag inte har skrivit någon dom senaste 3 dagarna, men det är inte så lätt när man inte har något internet.
Nu har skolan börjat också men det har varit en skön vecka för vi har haft hälsovecka.
Igår gick jag på stan med mina vänner från klassen vi gick även och fika, jag köpte mig bara en varmchoklad.


När jag kom hem idag hoppade jag i duschen, gött var dä. Sen när jag var klar så gick jag ner och kolla på innebandy med ida och amanda, men det blev inte länge för dom skulle på "fest" men jag orkade inte följa med så ja gick in på ica och hyrde en film. Mamma mia fick det bli, även om jag redan har sett den, men den är ju så bra.
Nej nu ska jag inte skriva mer utan börja kolla på filmen.

//ida

6 januari

Datum: 2009-01-06 | Tid: 13:57:58

Ska snart börja och göra mig iordning för ska ner till elin :)
Ikväll ska vi sola och gå en promenad, det ska bli gött kan ja lova.


//ida

5 januari

Datum: 2009-01-05 | Tid: 12:17:01

Min dag igår.
-Gick upp 8 åkte till karlstad kl 9
-åkte till min gamla lägenhet och hämta massa grejer
-åkte till den nya å lastade av grejerna
-åkte till ikea och köpte en säng
-sen tillbaka till den nya med sängen
-jag och mamma åkte till bergvik och köpte en present till hannes
-åkte till syster och firra hannes
-jag och mamma åkte till ikea och köpte lite saker till mig :)
-sen till gamla lägenheten och städa ur den
-åkte och lämnade tillbaka nykeln
-sen till den nya lägenheten och plocka lite
-sen hem till hagfors, vi var hemma halv 1 på natten.
Jag var så himla trött när jag kom hem så det blev sängen direkt.

Idag vet ja inte vad det blir för min del, får väl se. Nu ska jag ta mig frukost för magen skriker :)
Skriver under dagen vad som händer.

//ida

packat och klart

Datum: 2009-01-03 | Tid: 20:11:23

Igår åkte jag och amanda till ekshärad på fest, skulle ju inte dricka men så blev det. Jag hade jätte kul så jag bestämde mig att det här får vara mitt nyår, för på nyår hade ju jag inte så kul.
Tack för en rolig kväll :)
Idag sov jag till typ kvart över 1, sen har jag packat lite för flyttar ju imöra :D
Måste gå upp kl 7 imöra för vi ska åka till karlstad kl 9, bara för att vi ska till ikea och köpa en säng till mig och lite andra saker och + att vi ska vara vid min syster kl 1 för hannes fyllde år igår.

Nu ska ja kolla tv.
hejs
//ida

vilken dag

Datum: 2009-01-02 | Tid: 19:15:10

Har nyss städat klart mitt rum och orkar inte göra läxan nu så den gör ja imöra.
Idag blir det att vara hemma för orkar inte göra något, så tv kommer bli min bästa vän idag :)
så här har man sett ut idag å kommer fortsätta att gör det

nee nu ska jag umgås med min bästa vän hejs

//ida

2 januari

Datum: 2009-01-02 | Tid: 12:58:31

Igår tillbringade jag min dag i sängen, det var så gött :)

Idag vaknade jag halv 12 gött. Har nyss ätit fruksot smörgås och mjölk.
Vet ej vad ja ska göra idag, men en ska vet ja och det är att jag ska städa mitt rum och göra klart en hemtenta, sen efter det får vi väl se vad det blir.
nu ska jga kolla tv, hejs!
//ida

1 januari 09

Datum: 2009-01-01 | Tid: 19:12:34

Igår började vi flickor hemma hos hanna , det var jätte roligt. sen åkte vi till g-holm där var det kul i början men typ vid ett började jag få tråkigt och ville hem.
När jag var där kände jag en konstig känsla, jag kände att jag hör inte hemma här längre. Alla som man har pratat med lr hälsat på när man bodde i hagfors, sa inget igår dom hälsade inte lr något.

Men jag hade jätte kul med mina bästa vänner :) Tack för att ni finns i mitt liv!
jag skulle inte kunna leva utan er<3
Fick träffa josse igår också det var så kul, för har ju inte träffat henne på länge.

Nu ska jag ligga i min underbara säng och kolla tv :)
Ni får ha det så bra för det ska jag ha :D

//ida

RSS 2.0