Gött med fredag

Datum: 2009-02-27 | Tid: 14:04:06

Sitter nu och göra lite läxor och pratar med elin. Förut var jag och sola så hilma gött.
Idag ska jag bara ta det lungt tills kl är 8 för då ska jag ner till elin och kolla på lets dance =)
just nu känner jag att ja inte har så mycket att skriva, så ni får ha en bra dag.
//ida

Pluggar

Datum: 2009-02-26 | Tid: 19:28:27

Jag Ida Nilsson pluggar på ett lov det är fan inte vanligt. Men det känns skönt att göra klart lite saker så man slipper ha massa saker efter sig.
Så nu ska jag försöka göra klart så mycket som möjligt, fast kommer nog inte bli klar med allt för känner mig lite trött.
Idag har jag inte gjort så mycket, jag och pappa har typ kollat tv och så har jag var ute med hunden.
Just ja igår varj ag ute och körde bil för första gången, det gick väldigt bra för att vara första gången :)
Nej nu ska jag plugga, ni får ha en bra kväll.
//ida

Ondags 25/2

Datum: 2009-02-25 | Tid: 13:28:35

Har typ nyss kommit hem från sjukhuset, har vart där och sola. Kände att jag behövde lite färg, ska även sola på fredag.Gött Gött!
Just nu sitter jag och väntar på att kl ska gå så att pappa kommer och hämtar mig.
Får väl se vad jag och pappa hittar oss på med =)
//ida

Blond tror jag :)

Datum: 2009-02-24 | Tid: 19:36:57

Sitter nu och kollar igenom gamla bilder då jag försökte att blir blond, känner mig lite sugen på det igen. Fast den här gången ska jag bli blond och inte gul/orange.  Fast färgningen får bli av om ungefär en månad, måste ju fråga pappa om han kan hjälpa mig och betala för har inte råd själv.
Vet redan nu att han kommer å betala för så väl känner jag min pappa ^^
 

Tisdag 24/2

Datum: 2009-02-24 | Tid: 12:51:37

Hej!
Har inte skrivit blogg på ett tag nu, men har verkligen inte orkat.
Har ju sportlov nu och det har börjart bra och jag hoppas det fortsätter att vara bra. I söndags åkte jag hem till hannah för hon skulle färga mig och röd blev jag, lägger upp en bild när jag har tagit en.  Efter ett tag kom josse och jennifer å hämta oss för vi skulle hem till jennifer och kolla film, men först åkte vi till fimis för att hyra film. Det tog oss ungefär 20 min innan vi kunde bestämma oss för vilken film det skulle bli, men uppgörelsen blev det. Filmen var ganska bra men det skulle ha varit ett bättre slut.
Igår var jag till barnmorskan för att fixa p-piller så nu är det fixat. Mamma och jag åkte till ica för att handla då blev jag sugen på att hyra en film, jag hyrde hancock så himla bra film. Skulle ha varit med hannah på kvällen men det blev inget med det. Kanske blir idag istället vi får väl se. Sen ska jag ut och springa och efter det ska jag med elin till ungdomsmottagninen, och när jag kommer hem väntar två semlor på mig och mamma.
Det är ju faktiskt fettisdagen idag så då får man ju vara lite fett och äta sånt.

//ida

Hemma i hagfors :)

Datum: 2009-02-22 | Tid: 12:24:51

Just nu sitter ja i min goa säng och lyssnar på musik. Idag ska jag iväg och sola med elin för känner att jag behöver lite färg.
Jag som hade trott att jag skulle få träffa mamma idag, men så blev det ju inte för hon kommer hem imöra från sunne. Men men så är det ,får väl sova själv inatt också.
Igår var jag till dom kyrkan och kolla när dom sjöng, fick även träffa nathalie och polly :)
Jag har haft en jätte bra helg, mer sånt tycker ja.
Känner att jag inte har så mycket att skriva så nu ska jag kolla på tv ist.
//ida

Fredag 20/2

Datum: 2009-02-20 | Tid: 10:43:23

Sitter nu i skolan och ska jobba med svenska och engelska. Vi har brytdag och brytdag är som en taigen dag. Efter lunchen ska jag jobba med matte om jag orkar.  Vid 4 kommer elin ner till karlstad och då ska vi gå på stan en liten sväng, sen åker vi hem till mig och väntar på att kl ska bli 7 för då kommer johanna och therese. När dom har kommit så blir det att åka till donken, sen får vi se vad det blir.
Ni får ha en bra dag!
//ida

Skola Skola och ännu mer skola

Datum: 2009-02-19 | Tid: 14:41:38

Sitter nu i skolan och har svenska, vi får göra vad vi vill så jag ska skriva klart texten om familjevåld. På första lektionen hade vi mediaproduktion då fick vi se alla filmer som har gjorts i klassen, dom flesta var jätte bra men en var jätte dålig.
Förut på rasten så kastade mirre en papperstus på en kille som ligger och sover, det roliga är att hon känner honom inte. Mirre du är att knäpp du!
Efter skolan ska jag bort till syster för hon behöver hjälp med tvillingarna och efter det så ska jag iväg å träna. Gött gött :D
Imorgon kommer några vänner ner till karlstad och ska sova här, det ska bli roligt. De ska ska sjunga i domkyrkan på lördag så gå och kolla!

//ida

Trött

Datum: 2009-02-16 | Tid: 18:13:16

Ja idag slutade jag ju väldigt tidigt, började kl 9 och var klar ungefär vid 10. Kändes väldigt onödigt att gå till skolan för jag hade ju bara en lektion. Och det där jälva provet kommer jag att hata för all framtid, jag kommer aldrig att klara det för fattar ju inget. Inte nog med det dom där jälva koderna som vi ska kunna vill inte stana inne i mitt huvud. Nej nu vill jag inte tänka mer på detta prov.
Just nu sitter jag hemma hos syster har dock vart här ett bra tag, men ska inte hem än. Jag ska passa syster och nisses katter i en vecka för dom ska ha visningar på lägenheten. Så nu slipper jag att vara själv, men efter lovet kommer elin att bo hos mig i fem veckor så då bli jag heller inte själv.
Det ska bli skönt med lite besök, för ibland är det så himla tråkigt att vara själv.
Nu ska jag hjälpa syster med tvillingarna ni får ha en bra kväll.
//ida

Fy fan för prov

Datum: 2009-02-16 | Tid: 09:52:27

Sitter nu i skolan och har nyss haft prov, kan ju säga direkt att det gick åt helvetet! Alltså alla dom där koderna åker in i huvudet och åker ut lika snabbt. Alla som inte fattar så har vi haft prov i webbdesign och vi håller på med koder.
Idag kommer min mamma till karlstad och hälsar på oss barn och barnbarn, det ska bli kul. fast såg henne ju inte för så länge sen, för bara några timmar sen. Nu ska jag och mirre som inte klara provet ha lite rast :)
Ni får ha en bra dag för det ska jag ha.

//ida

Hatar att det blev som det blev :/

Datum: 2009-02-15 | Tid: 13:41:06

Jag vill bara kunna prata med dig så att allt blir bra, men det är inte så lätt när inte du är hemma!
Men jag hoppas att vi ska prata när du kommer hem.
                                      

Alla Hjärtans dag

Datum: 2009-02-14 | Tid: 15:49:27

Är nu hos pappa men väntar bara på att min tvätt ska bli klar, när den är klar så ska pappa få köra hem mig till mamma. Idag är det ju alla hjärtans dag och den ska firas med mig själv, jag har ju ingen att fira den med så då får det ju bli själv. Jag ska bara vara hemma och kolla på tv och så ska jag såklart sitta vid datorn. Pappa ska få köra mig fill filmis så att jag kan köpa mig glass, och han ska även få köra mig till ica för där ska jag köpa nötter^^ Mums säger jag bara!
Ni får ha en bra dag alla läsare<3

//ida

Fredag 13/2

Datum: 2009-02-13 | Tid: 21:24:46

Nu är jag äntligen hemma i hagfors fast har varit det ett tag då men ändå. Nu sitter jag och kollar på tv med mamma, fast jag kollar inte så mycket för sitter ju här. Imorgon ska jag till pappa och hälsa på en sväng det ska bli roligt, har ju inte sett han på ett bra tag.
Nu ska jag umgås med mamma så ni får ha en bra kväll :)
//ida

Torsdag 12/2

Datum: 2009-02-12 | Tid: 15:19:21

Sitter nu i skolan och har svenska inte så kul men det går. Vi har kollat på en film som heter "När mörkret faller" ¨så nu ska vi skriva en resonerande text om något lr några av de teman som skildras i filmen, organiserad brottslighet, hederskultur eller familjevåld. Jag har valt att skriva om familjdevåld så vi får väl se hur det går.
När jag kommer hem så ska jag göra mig lite mat sen iväg och träna. Imorgon är det fredag och det innebär att jag ska hem till hagfors,  det ska bli lite gött faktiskt att få träffa mamma och pappa. På lördag är det ju alla <3dag och den ska firas hemma hos pappa, för jag har ju ingen att fira den med så då får pappa bli min kille.
På söndag har jag lovat mig själv att ja ska sitta hem och plugga, jag ska skirva klart två engelska texter och en svenska text som ska vara inne nästa vecka, får se hur det går med den saken men jag tror att det kommer gå bra.
Nu ska jag börja jobba så jag blir klar någon gång, ni får ha en bra dag för det ska jag försöka att ha.
//ida

Onsdag 11/2

Datum: 2009-02-11 | Tid: 18:34:37

Sitter nu hos syster maria och myser med hannes : :)
Han är så himla go och jag älskar honom.
Han är killen i mitt liv!

Tisdag 10/2

Datum: 2009-02-10 | Tid: 14:54:02

Sitter nu i skolan och har engelska inte så kul men det går. Vi ska skriva något till våran engelska tidning så jag ska skriva en insändare om vad jag tycker om john bauer. På första lektionen hade vi idrott och på idrotten hade vi curling, det var jätte kul men lite svårt också. Vårat lag vann fast det var ju bara för att jag var bäst ^^
Igår slutade jag 12.20 det var gött kan jag lova, när jag hade slutat gick jag bort till syster men där var jag inte länge för vi skulle gå bort till min andra syster. När vi kom dit så lekte jag med hannes men det var inge kul för han var bara dum mot mig, jag fick inte göra något för honom. När vi satt och åt så sa han ajabaja ida inte äta, så jag fick inte ens äta för honom. Imorgon ska vi dit igen för min syster fyllde år igår så hon ska ha kalaset imorgon, så då hoppas jag att hannes är snällare.
När jag kommer hem så ska jag laga mat och sen börja tvätta, och så ska jag ju såklart ut å go.


//ida

Lördag 7/2

Datum: 2009-02-07 | Tid: 15:51:42

Idag gick upp vi 10.30 och åt frukost sen började jag att städa. Kan säga att det behövdes, det såg hur hemskt ut som helst men nu är det jätte fint. När jag hade städat klart hoppade jag in i duschen och sen gjorde jag mig iordning för att åka bort till syster. Här sitter jag nu och kollar på hockey med nisse, sen kommer även min andra syster hit och barnen, men det kommer även massa kompisar till nisse för dom ska ha tvspels kväll.
Jag färgade mig ju igår och jag blev jätte nöjd

inte så bra bild men såhär blev det.

Saknar dig :/

//ida

Fredag 6/2

Datum: 2009-02-06 | Tid: 20:36:43

Idag började jag kl 12.30 så fick sova ett tag gött dä :) vid halv 10 ungefär kom miranda till mig, så då var det bara att göra sig iordning för att och åka till skolan. I skolan har vi filmat och klippt film, efter skolan så gick jag, miranda, jennifer, sandra och kim å kolla efter en present till elin. När vi hade kollat klart så gick jag, miranda och jennfer å köpte hårfärg till mig, sen åkte jag hem och åt sen iväg till min syster. Snart ska hon färga mig vi får väl se hur det blir.
Lägger in en bild sen så får ni se.
//ida

i skolan!

Datum: 2009-02-05 | Tid: 11:00:01

Oj nu har jag inte skrivit här på ett tag, men det beror på att jag inte har haft tid. I måndgas var jag inte i skolan för kände mig inte riktigt bra, så jag var hemma och vilade så att jag kunde följa med till branäs. Elin och miranda sov hos mig i måndags för vi skulle ju gå till skolan kl 05.00, för vi skulle ju vara i skolan kl 06.00. Bussen till branäs skulle gå kl 06.00 men så blev det ju inte för vissa hade ju försovit säg, så vi kom iväg 06.25. Jag hade jätte kul i branäs orkar inte berätta allt som hände.
I lördags fyllde ju malin 18 år så vi skulle fira henne hemma hos therese, sen iväg på fest. Jag hade jätte kul under kvällen, fast det händde ju lite saker som inte var så roliga också. Jag önskade att det inte hade hänt men jag hoppas att allt blir bra snart.
Du finns i mitt hjärta och kommer alltid att finnas där <3

Jag kom och tänka på en sak, jag vill ha glasögon

här hag jag thereses pappas glasögon. Men jag ska nog köpa mig ett par fast inte riktigt såna som på kortet.
//ida

RSS 2.0