Snart slut för dagen

Datum: 2009-03-27 | Tid: 15:06:42

Nu är det bara en halvtimme kvar av dagen. När jag har slutat ska jag hem och hämta lite saker sen åka bort till syster.
Ikväll ska vi kolla på let´s dance och bara mysa. Imorgon ska vi på barnmässan och även min andra syster och barnen ska med. Trevligt trevligt
//ida

@ school

Datum: 2009-03-26 | Tid: 11:23:12

Sitter nu på lektion och har mediaproduktion, vi ska börja med ett nytt projektarbete och temat är samhället. Vi ska presenter ett lan för klassen i 15 min,  vi får även göra en liten film lr ha ett bildspel där man berättar lite om landet.

Har funderat ett bra tag nu om jag ska åka hem imorgon lr om jag ska vara kvar, och nu har jag bestämt mig jag blir kvar. Och nästa helg kommer jag inte heller hem för då ska vi hjälpa therese och nisse att flytta. Så jag blir kvar i kd ett tag.

Igår gick jag ju på stan och fick jag det jag skulle ha NEJ! Jag fick bara jackan och solglasögonen, men jackan hade dom inte i 38 så fick ta 36 men det gick också bra. Skulle ju ha köpt ett par skor också men dom fanns inte i min storlek på skopunkten, så jag får köpa dom idag istället på dinsko. Får väl se om jag hittar något annat jag vill ha också.
Efter jag har gått på stan så ska jag hem till syster och hälsa på en sväng, har inte sett dom på ett bra tag nu.


//ida

Skola

Datum: 2009-03-25 | Tid: 13:55:24

Idag har vi haft matte prov och det gick inte så bra, men vi får väl se vad jag får. just nu har jag programhantering och vi jobbar i Excel, det är ganska kul men inte just nu för det vi håller på med är lite svårt.
Efter skolan ska jag och elin gå på stan för jag vet massa saker som jag ska köpa. Och efter stan så ska vi och träna.
Jag lägger in bilder imorgon om jag orkar ta några så ni får se vad jag har köpt.
//ida


 

Måndag

Datum: 2009-03-23 | Tid: 09:56:01

Sitter nu i skolan och har webbdesign och gör inte så mycket. Nathalie gör det som ska göras i ps för jag är inte lika duktig som hon är. Så jag var inne på en sida som heter saltopeppar och där beställde jag dom här

så snygga.

Idag ska jag tvätta så himla tråkigt men måste man så måste man, efter det ska jag å elin iväg och träna :)
//ida

22/3

Datum: 2009-03-22 | Tid: 11:58:16

Jaha då var det söndag och helgen är över.
I fredags var jag på fest  i uddeholm och det var jätte kul, kul att få träffa massa folk.
Igår gjorde jag inte så mycket tog det lungt, somna rätt tidigt så det var gött.  Idag åker jag hem till karlstad med elin, det ska bli gött. Ikväll ska vi kolla på beck och ta det lungt.
Nu ska jag börja packa, men ni får ha det så bra.
//ida

15/3

Datum: 2009-03-15 | Tid: 12:44:32

Ligger nu i min goa säng och kollar på the hills. Det är ju så himla bra, så som dom bor och lever skulle jag vilja göra. Igår var jag till sunni och där var även hannah och josse, vi åt tårta för sunni har fyllt 20år. Vi kolla på melodifestivalen och så färgade hannah mig, jag blev jätte nöjd.
Idag åker jag hem till karlstad med elin, det ska bli gött.

//ida

Åh jag dör

Datum: 2009-03-13 | Tid: 15:23:29

Har nyss kollat på film och det var twilight jag såg. Har nog aldrig sett någon så bra film. Tror nog att jag ska läsa bökerna för orkar inte vänta tills dom andra filmerna kommer ut.

Twilight bästa filmen ever

//Ida

Ja det var ett tag sen.

Datum: 2009-03-11 | Tid: 14:51:57

Ja det var ju ett tag sen jag skrev några rader här, men jag har inte orkat . Jag får vissa perioder då jag inte orkar skriva blogg.
I fredags så var jag ju ledig då gick jag ner till älvstranden och hälsade på lite, det var lite roligt å få se alla. När jag kom hem la jag mig i min säng och låg där hela dagen. Gött var det kan jag lova. Mamma körde mig även till filmis så jag fick köpa mig glass, så jag hade något att äta när jag kolla på let´s dance.

På lördagen gjorde jag inte så mycket under dagen först kl blev 15:00, då hoppade jag in i ducshen och sen började jag göra mig iordning inför kvällen, det blev byn. Förfest blev det hemma hos anna med emma, millan,sandra,ellinore,elin och erika trevligt trevligt. I byn hade jag ganska kul det kunde nog ha varit roligare om det hade vart mer folk. men jag ska inte klaga. Fick träffa en massa folk som jag inte har sett på länge och det var jätte kul.
I söndags fick jag inte sova länge kan jag lova, för en viss Elin Persson ringde och väckte mig men tur var det, för vi skulle åka till karlstad kl 12 istället för ett. Och kl var halv 11 när hon ringde så det var bara att gå upp och göra sig klar.

Elin ska bo hos mig i 5 veckor framöver för hon har praktik på sjukhuset. Hon har bott hos mig i 4 dagar nu och det var varit jätte kul. Dom här 5 veckorna framöver kommer inte bli tråkig utan super kula kan jag lova :)
Det tråkiga är att min box till tven har gått sönder så vi kan inte kolla på tv, men som tur kom elins kompis erik igår med filmer så vi har något att kolla på. Men under helgen för jag en ny box av min snälla pappa.

Imorgon åker jag hem till hagfors för på fredag är jag ledig, men det är bara för att jag ska till torsby sjukhus. Jag ska till kirurg avdelningen och kolla om jag kan få ta bort mitt R lr om jag får pengar för det. Jag hoppas båda delarna för det är ju inge fel med pengar och jag skulle också vilja ta bort det.

Nu känner jag att ja har skrivt rätt så mycket så nu ska jag sluta.
Ni får ha en bra dag alla läsare.
//ida

time to start.

Datum: 2009-03-09 | Tid: 09:24:39

hej hej på er läsare, elin persson här, sitter inne på idas lektion och försöker fördriva tiden på bästa sätt medans hon har lektion. ska vara här tills jag ska till sjukhuset och göra mig första praktik dag på sjukhuset, kulkul =)

och ja, inatt sov jag hos ida för första gången på dessa fem veckor, bara o stå ut med mig nu bruden ;) haha!


nu ska jag kila!
over and out.



/peeeeeeelin

Happy :)

Datum: 2009-03-05 | Tid: 11:47:53

Siiter nu i skolan och har gjort prov och det gick väldigt bra. Fick även reda på att ja fick G på programhanterings provet :)
Den här dagen har börjat så himla bra och jag hoppas att den fortsätter så. Vi är även lediga imorgon för vi hade ingen lärare denna lektion, så då fick vi ha anders som vi har imorgon så det vi skulle ha gjort imorgon gjorde vi idag istället.
Så idag åker jag hem till hagfors och det ska bli så himla gött.
Skriver mer ikväll vad som har hänt under dagen, ni får ha det så bra så länge.
//ida

Onsdag 4/3

Datum: 2009-03-04 | Tid: 11:20:04

Hejsan! sitter nu i skolan och inte gör ett skit. Vi har ingen lärare och han som ska vara våran lärare idag springer bara iväg hela tiden. Och igår hade vi bara en lektion för vi hade ingen lärare på engelskan. Så veckan har börjat väldigt bra tycket jag då. I måndags gick jag på stan och jag fick allt som ja behövde och lite till, orkar inte skriva allt jag köpte men jag ska ta kort på det så lägger ja upp när jag hinner.
Idag kommer min mamma till karlstad lr hon är nog redan här, så när jag slutar blir det att gå hem till syster å träffa mamma :)
Det är redan onsdag och snart helg, allt går så himla fort lite för fort tycker jag. Man hinner ju inte göra allt som man vill göra. Men men så är det väl i livet ibland.
Ha en bra dag.
//ida

Söndag 1/3

Datum: 2009-03-01 | Tid: 18:58:31

Hej alla!
Usch vad allt går fort lovet är snart slut och så är det redan mars. Det tråkiga är ju att man hinner inte göra så mycket som man önskar att man kunde.
För visa så är ju lovet slut idag men inte för mig, jag har studiedag imorgon så då blir det att gå på stan med mirre och handla lite :) Hoppas att jag hittar massa saker.
Igår var det fest hemma hos johanna, jag, elin och hanna gjorde oss iordning hemma hos elin. Hemma hos johanna var det massa folk, det var roligt att se alla. Men jag var inte där så länge för ja var nykter och så blevj a trött, då var det bara att gå hem.
Just nu ligger jag hemma hos pappa och myser med buster =)
Nu ska jag kolla på tv, ni får ha en bra kväll.
//ida
RSS 2.0