sol och ännu mera sol

Datum: 2009-05-29 | Tid: 18:08:51

Åh herregud vilken härlig dag det har varit. Har vart ute i solen nästan hela dagen och det har vart så underbart. Hoppas att det håller i sig hela helgen, de har ju sagt det på tvn så.  Imorgon ska jag,syster,nisse och tvillingarna bort till min andra syster en sväng, sen ska vi iväg och kolla på fotboll, Edebäck/ råtorp spelar. 
Kan säga att jag har sommarlov nu, för ska bara till skolan på måndag och torsdag, men ska bara fixa med dator när jag är där.
Nu ska jag ut i solen en liten sväng :) Härligt härligt
//ida

Blääää säger ja bara!

Datum: 2009-05-28 | Tid: 11:05:19

Kom 1 tim och 20 min försent bara för att jag försov mig. Men kan säga att det gör inget. För jag är så trött på skolan nu och vill bara ha sommarlov. När man är klar med allt så tycker jag att det är lite onödigt att gå till skolan, vad gör man för nytta när man ändå bara sitter här. 
Efter skolan ska jag hem till syster, för vi ska ut och springa ikväll och det ska bli skönt.
Nu har jag bestämt mig för att stanna kvar i karlstad denna helg, bara för att det inte ska bli så jobbigt att åka ner till karlstad på söndag. För de 3 sista söndagarna som har varit nu har det varit så jobbigt att åka tillbaka till karlstad. För jag vill bara att dä ska bli den 10 juni och SOMMARLOV!
Nej nu har jag inget mer att skriva så nu ska jag spela Pinball.
Men ni får ha en bra dag.
//ida

Fy fan

Datum: 2009-05-25 | Tid: 09:26:32

Sitter nu i skolan och är skit trött orkar inte med skolan mer nu. Vill bara det ska bli den 10 juni så vi kan få sommarlov.
Är iallafall klar med allt och det är bra. Gött att man slutar 12 idag, när vi har slutat ska jag åka hem till syster och umgås med henne och barnen.
//ida

Onsdag 20/5

Datum: 2009-05-20 | Tid: 10:52:52

Sitter nu i skolan och ska skriva klart två svenska uppgifter, när jag har gjort det då är jag klar med allt.
Hoppas att jag får sluta för då ska jag gå på stan med nathalie och kanske mirre. Åker hem till hagfors med 9 bussen lr om jag hinner så tar jag 7 bussen.
Gött med långhelg :)
På fredag och lördag är det fest som gäller och jag är redan taggad.
nej nu ska jag göra de där uppgifterna, ni får ha en bra dag.
//ida

Tisdag 19/5

Datum: 2009-05-19 | Tid: 14:25:03

Sitter nu i skolan och har engelska och kan säga att det är väldigt tråkigt, för jag har inget att göra,är ju klar med allt.
Efter skolan ska jag cykla hem till syster och hälsa på, ska även tvinga therese att klippa mig för det har hon låvat.
//ida

Måndag 18/5

Datum: 2009-05-18 | Tid: 12:01:34

Ligger nu i min säng och har nyss vaknat. Ska snart gå upp och ta mig frukost, sen ska jag göra mig iordning. Kl 14.20 går min buss till karlstad. Idag står det tvätt och städ på schemat, usch så tråkigt. Men måste man så måste man.
Ska även ta mig en långpromenade ikväll, det ska bli så himla skönt.
Ni får ha en bra dag :)
//ida

Oj Oj

Datum: 2009-05-17 | Tid: 21:31:24

Här har man inte skrivt något på ett bra tag, men har inte orkat.
Just nu sitter jag i min säng coh lyssnar på musik. Har nyss gjort klart två eng uppgifter och en media uppgift, jag känner mig jätte duktig. Så nu har jag bara två svenska uppgifter att göra klar och dom har jag redan påbörjat så de kommer nog att gå snabbt att göra, när jag har gjort klart de har jag inget kvar i skolan och det är hur skönt som helst.
Åker till karlstad imorgon istället för idag, orkar inte åka idag.
//ida

Fredag 8/5

Datum: 2009-05-08 | Tid: 13:05:31

Idag började vi halv 1 så då fick man sova lite längre, tills kl 10. Igår hade vi NP i engelska och det gick väldigt bra tycker ja, men vi får väl se. Efter skolan cyklade jag och mirre in till stan för jag skulle kolla vad mycket pengar ja hade på kortet, sen när vi skulle cykla hem började det och regna så vi fick lov att ta bussen hem. Men lite senare blev det jätte fint ute så då tog vi oss en promenad in till stan, där köpte vi även fil och hämtade min cykel.
När vi kom hem kollade vi på hockey, men jag somna så mirre fick kolla själv. När hockeyn var slut så vaknade jag till en sväng och fick reda på att sverige vann :)
Så ikväll blir det att kolla på hockey hemma hos syster och då ska jag inte somna.
Blir kvar i karlstad denna helg, men kommer hem på torsdag för på fredag ska jag på begravning :/
//ida

Onsdag 6/5

Datum: 2009-05-06 | Tid: 14:47:00

Har haft två prov idag i matte och powerpoint båda har gått bra tycker jag då ,men vi får väl se vad jag får.
När mirre har blivit klar med sitt prov så ska vi gå på stan en sväng. Efter stan ska jag bort till syster och hälsa på, men ska även hämta min cykel som står där. Jag hoppas även att hon kan klippa mig.
//ida

Måndag 4/5

Datum: 2009-05-04 | Tid: 11:35:36

Sitter nu i skolan och har webbdesign. Jag och nathalie har nyss blivit klara med vårat projekt och det är gött.
Efter skolan ska jag,elin och mirre till ikea en sväng, får se om jag får med mig något hem.
Mirre ska även sova hos mig inatt och det ska bli kul. Får väl se vad vi hittar oss på med, en sak vet ja och det är att vi ska ut och gå en sväng.
//ida
RSS 2.0