Inge ikea

Datum: 2009-08-29 | Tid: 20:49:47

När vi nästan var framme vid ikea så säger syster, "nej vi tar bergvik istället" så det fick väl bli det då. Så vi gick runt på bergvik och kollade lite. Therese fick sig en nattskjorta och 3 bodysar till tvillingarna. Vi hade med oss edvin dit också, och han kollade så när vi gick förbi brleksaker så vi kände oss skyldiga att gå in å köpa två leksaker.

Kan ju redan nu säga att ja kommer ha en jätte rolig dag imorgon lr inte. Jag ska storstäda hela lägenheten, för det behövas kan ja lova.  Efter dä så ska jag åka bort till syster och hämta min tvätt och min dator. Orkar inte ta med mig datorn hem idag, för har ju ändå inge internet så då kan den lika gärna vara här.
Ska kolla lite tv nu så ni får ha en mysig kväll :)
PUSS

Längtar...

Datum: 2009-08-29 | Tid: 16:09:44

grymt mycket till helgen, för då kommer ja hem till hagfors. Jag längtar så efter min underbara vänner! Så jag hoppas att jag träffar så många som möjligt.
 Jag ska även försöka köra lite bil för det är inte så länge kvar tills jag ska till falun. Jag känner mig iallafall rätt så säker när jag kör, så med lite mer körning så kommer jag nog klara det. Vi får väl hoppas iallafall :)
Idag har jag inte gjort så mycket, har vart in till stan och hämtat mina skor som har vart vid skomakaren. Nu är ja hemma hos syster och leker med Malte och Edvin. Världens finaste tvillingar.
Ska fråga syster om vi kan åka ut till ikea en sväng, för det är ju så kul att gå där och titta på alla fina skaker som dom har. Önskar att jag hade så mycket pengar så ja skulle kunna köpa allt där, iallafall nästan allt. Nu sa therese att vi skulle åka ut en sväng. Får väl se om jag hittar mig något :)
Ha en bra dag nu, för det ska ja ha.

Hoppsan

Datum: 2009-08-29 | Tid: 14:33:48

Råkade gå in på HMs hemsida och så hittade jag ett par skor på rean, då var jag bara tvungen att ha dom. Men när ja skulle beställa dom så var ja tvungen att handla för 190 kr, så då fick det bli en halsduk inför hösten/vintern.


den blir nog varm och skön att ha i höst.

Har alltid velat ha dom och nu blir dom snart mina.

Nu bara längtar jag tills paketet kommer! :)

skolan

Datum: 2009-08-28 | Tid: 10:54:00

Sitter nu i skolan och leker i flash, vi ska göra en animerad film. Alltid kul att sitta och leka lite, istället för att jobba :)
Idag kommer min pappa till karlstad och det ska bli kul att få träffa honom. När vi har slutat måste ja att gå till skomakaren, för min skor har gått sönder. Efter det så ska jag hem och hämta lite dyngkläder och ta med till syster, för orkar inte tvätta hemma.
ni får ha en bra dag.

Hos syster...

Datum: 2009-08-27 | Tid: 19:17:21

som vanligt. Men det finns inte så mycket att göra i karlstad, när man inte känner någon typ.
Idag har jag inte gjort så mycket, har typ sovit nästan hela dagen. Åkte bort till syster vid 3 ungefär. Denna helg stannar jag i karlstad. För har lovat syster att hjälpa dom med barnen och så är ändå inte mamma hemma.
ni får ha en bra kväll! :)

Mediakomunikation

Datum: 2009-08-25 | Tid: 10:53:31

Idag på lektionen skulle vi göra ett skivomslag och så här blev mitt
 
jag är jätte nöjd.
Efter skolan ska jag gå på stan med amanda, hoppas att ja hittar något.  Ikväll får vi se vad som händer.
Nu ska jag läsa lite bloggar, men ni får ha en bra dag.

@ syster

Datum: 2009-08-24 | Tid: 18:55:07

Är nu hemma hos syster åkte hit efter jag har vart en stund på stan. Andra skoldagen var rätt okej, Vi gjorde inte så mycket berättade vad vi hade gjort under lover på engelska och sen fick vi tillbaka vara datorer. Att ha fått tilbaka datorn känns bra :) Men det tråkiga är att jag inte har några bilder lr musik. Men som tur är finns ju spotify.
Nu kommer jag blogga mycket mer än vad jag har gjort på senaste tiden, men det är bara för det är typ den enda sidan som man kan vara inne på.
Nu ska jag gosa lite med Malte och Edvin innan dom ska sova.
RSS 2.0