Sådär...

Datum: 2009-10-27 | Tid: 22:53:08

då var man klar med pluggandet för idag, härligt. Nu dröjer det inte länge tills det blir sänga, börjar bli ganska så trött. Och imorgon får vi inte sova länge alls, bara för den där duma halkbanan som är vid 9. Men som tur är så kan man ju sova när den är klar, och det kommer garanterat ja å terra göra.
Har glömt bort att sriva att ja har färgat mig, såhär ser det ut.

Färgen ser finare ut i verkligheten, den är ljusbrun och lite orange. Men är inte klar än, måste ju vara lite snäll mot håret så får ta det lite lungt med färgandet. Om cirka 3 veckor så kommer nog jag färga mig igen.
Nu ska ida sova så säger natti natti :)
Puss

Happy

Datum: 2009-10-27 | Tid: 18:19:13

Idag gick det mycket bättre på körningen. Så nu känner jag mig ganska så säker på körningen, men har två lektioner kvar så vi får väl se hur det går. Ligger nu i sängen med en fet godispåse brevid mig och ska snart börja plugga. Imorgon är det halkbanan som gäller och jag är lite rädd, för i lördags höll ja å amanda på att köra av vägen. Men vi får väl se hur det går.
Ska börja plugga nu ja men ni får ha en bra kväll :)
Puss

Tisdag 27/10

Datum: 2009-10-27 | Tid: 13:21:35

Idag är jag pigg å dä känns skönt. Ska snart börja göra mig iordning för att sedan gå ner till körskolan med terra. Har dubbel lektion idag bara för att det inte gick så bra igår. Men det var bara för att ja var hur trött som helst, så orkade inte konsentrera mig.  Får hoppas att det går bättre idag. När vi är klara vid skolan så ska vi gå upp till oss och plugga, känner att ja behöver plugga ganska mycket om ja ska klara det där provet.
Nu ska jag börja å göra mig ordning, skriver sen hur det gick. Ha en bra dag :)
Puss

25/10

Datum: 2009-10-25 | Tid: 21:59:31

För typ två timmar sen kom jag å terra till falun. Och vi har hunnit med att äta och gå till ica å handla. Nu sitter vi vid våra datorer och nördar. Börjar bli ganska trött så ska snart lägga mig å sova, å det ska bli riktigt härligt.
Jag hoppas att denna vecka går snabbt för är så tråkigt här ;) Är så himla avis på alla som har höstlov å kan sova hur länge som helst, men för mig å terra är det ju inte så, måste gå upp halv 7 imorgon inte kul!
Nu ska ja vara lite social med terra, ni får ha en bra kväll :)
puss

oj oj oj 24/10

Datum: 2009-10-24 | Tid: 14:39:33

Har inte skrivit här på en månad och det är inte bra. Läste några tidigare inlägg att ja skulle skriva mycket mer här, nu när  är ja har fått en ny fin design. Men det funkade ju inte så bra, men lovar att ja ska bättra mig!
Som inte så många vet så håller ja på att skaffa mig körkort och har spenderat denna vecka i falun med terra, och vi har en vecka kvar. När dennna vecka är slut så hoppas ja att vi har körkort. Men man får inte hoppas för mycket.
Idag ska jag färga håret sen får vi se vad kvällen bjuder på. Ska kanske hitta på något med amanda om hon ville :)
Nu ska jag kolla lite tv innan jag ska börja tvätta.
Ha en bra dag!
puss

RSS 2.0